11 Ağustos 2010 Çarşamba

Mustafa Pekdemek 6 ay yok Thomas Doll kaç ay var?


Lig Tv Gençlerbirliği sezon öncesi antremanlarından birini izleyen İlhan Cavcav ile röportaj yaptı. O soru bu soru derken mevzu transfere geldi. Cavcav, "Hocanın bir forvet bir orta saha istediği bana söylendi ama bana göre böyle bişeye gerek yok" gibisinden bir açıklama yapıp üstüne bir de "ben 30 yıldır kulüp başkanıyım, hocanın yaşı kadar, doğrusunu biliyoruz" gibi bir laf etti. Takımın teknik direktörünün kararlarına, yeteneklerine ne kadar saygılı olduğunu ya da olacağını görebiliyoruz İlhan Cavcav'ın bu açıklamalarında.

Mustafa Pekdemek Ankaragücü ile oyanan TSYD karşılaşmasından dizlerinden sakatlandı ve 6 ay oynayamayacağı açıklandı. Maçtan sonra Doll Pekdemek'in kaybı için çok üzgündü. Transfer yapmamız şart dedi kameralara. Aslında forvet mevkisine 2 transfer var bu sezon. St. Mirren'den alınan Billy Mehmet ve Vlaznia'dan transfer edilen Bekim Balaj. Nasıl oyuncular olduklarını bilemiyoruz tabi. Billy için FM veritabanına güvenirsek, iyi bir transfer olabilme ihtimali var diyebiliriz sadece. Belki Doll'ü  tatmin etmemiş olabilirler. Sakatlık olmadan da forvet istiyordu, şimdi daha çok istiyordur herhalde. İlhan Cavcav "G.Birliği için transfer sezonu kapanmıştır" demişti. Bakalım hocasının nazı geçecek mi, yoksa bildiğini okuyacak mı?

Cavcav'ın açıklamalarını okuyunca, Thomas Doll'ün kulüpteki ömrü hakkında bir tahmin yapmak ne kadar zorlaşıyor. Sezon başı itibariyle sorun yok tabi, ama her şey alınan skorlara göre değişir. Belki alınacak kötü skorlar ve Doll'ün canına tak ederek "oyuncu istedik almadılar" gibi bir açıklama yapması onu Mustafa Pekdemek'in iyileşip sahalara döndüğü günleri görememesine sebep olabilir.

2 yorum:

nassoi dedi ki...

Devlet Bahçeli matematiği yapalım Thomas doll'da kaç harf var 11 gençlerbirliğ hangi ilin takımı Ankara,Ankara'nın plaka numarası 6 e 11-6=5 sonuç 5 gün ile 5 ay arasında gidebilir.

Erdem dedi ki...

bu hesap tutabilir :)