14 Ağustos 2010 Cumartesi

Hoşgeldin ya şehri Süper Lig!


Futbola, kavgaya, dövüşe verdiğimiz ara artık sona erdi. Dünya kupası bu arada ilaç gibi gelmişti ama o da susuzluğumuzu tam olarak gideremedi. Süper ligimiz yeni sponsoruyla yeniden huzurlarımızda! Takımdı, taktikti, o niye oynamadı bu niye oynadı, fauldu penaltıydı, lig mi kirli eller mi? Bir sürü alışık olduğumuz tartışma bizi bekliyor.

Yeni sezonda digiturk hele şükür bütün maçları yayınlama kararı aldı. Şimdiye kadar neden böyle olduğunu hiç anlamıyordum. Sanırım yayın sözleşmelerinde bu tür kısıtlayıcı maddeler oluyordu. Takımlar kasalarına giren paralarla iyi trasnferler yaptılar geçtiğimiz yıllara nazaran. Bugün Kasımpaşa, Buca, Kayseri, A.Gücü gibi takımlarda Avrupa'nın önemli liglerinde top koşturmuş futbolcular var. Eskişehir, Gaziantep ve son şampiyon Bursa'nın çok iyi transferleri var. Güzel bir lig olacağını umut ediyoruz. Ben en çok Bucasporu merak ediyorum, hem transfer ettikleri futbolcular bakımından hem de Bülent Uygun'un performansı bakımından.

Bununla birlikte geçen hafta Fransa ve Hollanda liglerinin startı verildi. Bugün Spor Toto Süper Lig ve İngiltere Premier Ligi yayında olacak. İtalya, Almanya ve İspanya'da aramıza döndü mü, keyfimize diyecek yok demektir! :)

Hiç yorum yok: