6 Ağustos 2010 Cuma


F.Bahçe’nin ne zaman forvet alacağı açıklandı!

Kulüpten yapılan açıklamada "1-2 gün içindeki önümüzdeki günlerde netlik kazanarak en geç hafta sonuna doğru belirsizliğin giderileceği, 3 yada 5 gün içersinde özel uçakla yurtdışına çıkan yöneticilerin çalışmalarını tamamlayarak fazla oyalanmadan İstanbul'a geleceği, bununla birlikte pürüzlerin en fazla bir hafta içinde çözülceği" belirtildi!




Alex koşarken görüntülendi!


Görgü tanıklarının ifadesine göre Fenerbahçeli futbolcu uzun bir aradan sonra koşarak şeytanın bacağını kırdı. Uzun süredir koşmadığı için ilk metrelerde zorluk çektiği gözlenen Alex görüntülenmesine kızarak basın mensuplarıyla tartıştı. Alex’in bebek bezi almak için markete koştuğu öğrenildi.











Serdar Özkan gol atacak gibi oldu!

OFK Belgrad mücadelesinde bir pozisyonda az kalsın topu ağlara gönderecek gibi olan Serdar Özkan yürekleri ağızlara getirdi. Defansın şaşkın bakışları arasında pozisyona giren Serdar kalecinin son anda müdahalesiyle gol atmaktan kurtularak izleyenlere rahat bir nefes aldırdı. Maçtan sonra pozisyonu sorduğumuz Serdar “Bi an ben de gol olacak diye çok korktum, ama bu korkumu yenmek de istiyorum” diye konuştu.




Fenerbahçe’nin sezonu 11 kişi tamamlayacağı maçlar belirlendi!

Kulüpten yapılan açıklamada teknik heyet ve oyuncularla yapılan görüşmeler sonucunda takımın bu sezon 11 kişi tamamlayacağı maçların belirlendiği belirtildi. Buna göre 25’i lig maçı olmak üzere futbolcuların toplam 32 maçı 11 kişi tamamlayacağı, bu maçların hangileri olacağının ilerde basına duyurulacağı açıklandı.





Selçuk’tan tövbe sözü!


Fenerbahçe’li başarılı futbolcu Selçuk Şahin yaklaşan Ramazan ayıyla birlikte rahmet kapılarının sonuna dek açılacağını belirterek bu vesileyse hatalarına tövbe edeceğini ve yeni sezonda taraftarlara hatasız pırıl pırıl bir Selçuk izleteceğinin sözünü verdi.

Hiç yorum yok: