18 Ağustos 2010 Çarşamba

Kontratak: Süper Lig 1nci Hafta



Karışan renkler!



Kendi sahasında ligin ilk maçına çıkan G.Antep'i izlerken B.Dortmund forması giyerek taraftarın karşısına çıkan B.Leverkusen takımı canlandı kafamda. Yeni formalarda yeni renk tasarımları kullanılması tabi ki kaçınılmaz bir şey fakat herşeyin de bir adabı var. Deplasman forması olarak giyilebilecek formayı evinde gitmenin ne manası var değil mi? Haydi kırmızı-siyalı Antep siyahtan kurtarıyor diyelim Bursa'ya ne demeli? Deplasmana gelen renkdaş takıma forma önceliği verilmesi saçmalığı da bitsin artık!


Ziya ve adamları: Nerede olursam ol yine gel!


Süper Lig'e yeni çıkan Konyaspor, Bursa deplasmanında ilk onbirinde kendisini Süper Lig'e taşıyan oyuncularından hiçbirine yer vermedi. Buna rağmen çok çarpıcı bir futbol ortaya koyamayan Ziya ve adamları gelecek için ya düşeriz ya tekme tokat kalırız intibası bıraktılar. Ayrıca Ziya Doğan'ın manevi oğlu Ayman, laf oluyor söz oluyor diyerek Konyaspor'dan ayrıldı.


Write the future.

Sivas deplasmanında yenilen Rijkaard iyice sinire kesti! Artık özel hayatında canını sıkan bir şey mi var yoksa G.Saray'lı futbolculara ve yönetime mi bozuluyor bilinmez. Ali Turan'la diyaloglarını görünce, adam bir maç sonrası kafayı kırıp terkedecek ülkeyi diye düşünmeye başladım.

Başarısızlıktan öte bu tür hareketler Rijkaard'ın ülkemizdeki taraftarlarının da yavaş yavaş susmasına hatta taraf değiştirmesine neden olacak gibi. Özellikle yorumculardan bu elektriği aldık bu hafta. Rijkaard'ın ipini çekmek isteyenler ise hazır kıta durumdalar. Nike'ın popüler reklamı "geleceği sen yaz" üstünden gidersek Frank'i gelecekte ne beklediğini tahmin etmekte zorlanır mıyız?









Klişe manşetler için biçilmiş kaftan!



Medical Park hastanesi ile sponsorluk anlaşması yaparak Medical Park Antalya adını alan "Antalyaspor" bu sene klişe manşetlerin besin kaynağı olacağını ilk haftadan gösterdi. Basının en sevdiği manşet türü olan "benzetme" F.Bahçe karşısında bozguna uğrayan Antalya için kullanıldı. İBB'nin yükünü çektiği "Belediye ceza kesti" "Büyükşehir çalışıyor" gibi manşetler Antalya ile daha da şen daha da neşeli olacak!

Hiç yorum yok: