25 Ağustos 2010 Çarşamba

Kontratak: Süper Lig 2nci Hafta



Bakkal amca 5 milyonluk futbolcu alabilir miyim?

Galatasaray'ın transfer etmek istediği oyuncuların bonservis bedeli için sürekli 5 milyon euro teklif etmesi kafaları karıştırdı. Ledesma, Kallstörm, Baptista ve en son Emana ilk akla gelenler. Ortada sürekli 5 milyon lafı dönünce insan merak ediyor, kulübün kaç parası var?







Avcı Spor Kulübü

Büyük "Avcı'sı" Abdullah sezonu açtı! Kayseri karşısında pek varlık gösteremeyen İBB, alışılagelmiş üzere Beşiktaş karşısında şov yaparak galibiyete uzandı. Beşiktaş'ın erken gelen İBB yenilgisi futbolseverler arasında "Belediye çakma galacticosları toplattı" esprisine de yol açtı. Avcı daha büyük avlar için Rijkaard'ın kovulmasını bekleyecek. Geçen sefer reddettiği teklifi bu sefer kaçırmayacaktır. Yeter ki Rijkaard sene sonu ayrılsın.



Beşiktaş Baba'yı alıyor!

Yılmaz Vural'ın "Quaresma ve Guti ile babamda şampiyon olur" açıklaması sonrasında gelen şok İBB yenilgisi Beşiktaşlı yöneticileri harekete geçirdi. Schuster'e yönelik "Türkiye futbolunu bilmiyor, Süper ligi hafife alıyor" eleştirilerini dikkate alan yönetim, Schuster'e yardımcı olması için "baba" ile görüşmelere başladığı ve prensipte anlaşıldığı iddia edildi!







Write the future.

 Bu başlığı ve görseli geçen hafta kullandığımı biliyorum. Ama Rijkaard'ın içinde bulunduğu durumu daha başka nasıl anlatalım? Bursa yenilgisi Taraftarın canını iyice sıktı, G.Saray şu an ligin dibine inmiş durumda. Elbet böyle kalmayacak, fakat daha pozitif oyun için yönetim ve Rijkaard birşeyler yapmazsa sol tarafta gördüğünüz fotoğraf gerçek olacak. Hıncal Uluç Adnan Sezgin operasyonunda başarılı oldu, sıra kimde dersiniz?















Hiç yorum yok: