16 Eylül 2010 Perşembe

Şampiyonlar Ligi ilk hafta ikinci gün



E Grubu
Bayern Münih 2 - Roma 0
Grubun iki dişe dokunur takımının mücadelesinde geçen senenin finalisti Bayern'in galibiyeti, hatta Roma'yı ezmesi süpriz değil. Thomas Müller yine çok güzel bir gol attı.  Bu kadar gösterişsiz olup, bu kadar kaliteli bir hücum futbolcusu çok enderdir herhalde. Türk olsa olsa genç Semih sendromuna tutulabilirdi. Futbolcu tipi yok :) FM serisinin gedikli genç yeteneği Toni Kroos artık iyice "oldu". İnsan daha bu takımda Robben yok demeden edemiyor.

CFR Cluj 2 - Basel 1
Roma bir eşeklik yapmazsa grubun üçüncülük için çekişen iki takımı karşı karşıya geldi. Üç golün ikisi kornerden.


F Grubu
Zilina 1 - Chelsea 4
Tam üç takım eleyerek buraya gelen Zilina'nın hakkını vermek gerekir, rakipleri Chelsea. Chelsea'yi izlemek bana zevk veriyor. Messi nasıl diğer futbolcuları gölgeliyorsa Barça'da diğer takımlara aynısını yapıyor bir bakıma. Çok iyi oynuyorlar. 5 numara hastası olarak Essien'i çok beğeniyorum. Rahat kazandılar.


O.Marsilya 0 - S.Moskova 1
Futbolun adaleti yok sözünün tecelli ettiği bir maç bu. Spartak Moskova rakibin kendi kalesine attığı golle maçı kazandı. Marsilya'lı futbolcular bu gece yastığa inanılmaz mutsuz koymuşlardır kafalarını. Bu adaletsiz skor Moskova ekibini ikincilik için umutlandıracaktır.


G Grubu
Real Madrid 2 - Ajax 0
Kupanın en zorlu grubu. Real Madrid zaten güçlü. Milan son 2 transferi ile üstünden ölü toprağını attı. Belli ki bu grupta olan Ajax'a olacak ve ilk maçta oldu da. Ajax süpriz kovalayacak ama işleri zor.


AC Milan 2 - Auxerre 0
Auxerre iki duran top golüyle Zenit gibi takımı kupanın dışına itmişti. Ama bu turnuva için, hele bu grup için yetersizler. Ibrahimovic 2 golle merhaba dedi taraftara. İkinci gol tam Ibra'lık. Serie A naklen yayın hakkını alan ama hiçbir maç yayınlamayan Fox Tv yüzünden Ibra'yı özetlerde göreceğiz bu sene.


H Grubu
Arsenal 6 - Braga 0
Elemelerin süpriz takımları yazısında bir numara yerleştirdiğimiz Braga şiir yazmak konusunda Barcelona kadar usta bir şair olan Arsenal önünde kelimenin tam anlamıyla dağıldı. Fabregas dünyada Barcelona'ya en yakışan futbolcu gibi duruyor. İnsan üstü paslar atıp duruyor sürekli. Goller de cabası. Theo Walcott'un eksikliğini Carlos Vela dolduracak gibi. 2 golü var bu gece.

Shaktar Donetsk 1 - Partizan 0
Shaktar "güzel" seyircilerinin önünde baskılı oynadığı maçı Hırvat Dario Srna'nın güzel frikik golüyle kazandı. Lucescu'nun Shaktar'ı hakkında çok fazla malumatım yok. FM oynayanlar için güzel transfer alternatifleri sunuyorlar sadece :) Jadson diyorum...




Hiç yorum yok: