15 Ağustos 2011 Pazartesi

Fener düşecek mi?

Heheh başlığı bilerek böyle attığımı itiraf ediyorum. Sanki bir cevap verecekmişim gibi. Hayır vermeyeceğim. Zaten cevabı TFF bugün öğleden sonra açıklayacak. O zaman anlayacağız ak Aziz kara Aziz skalasını.

Fakat etik kurul "Şikeye dair somut delil yok" demiş raporunda basının yazmasına göre. Bu terbiyeli lisanda kurulmuş bir cümle. İçine inince şöyle anlıyorum ben: "Her şey dedikodudan ibaret!"

Ne yalan söyleyeyim bana düşecek gibi gelmişti. Gerçi hedefte Fener değil Aziz Yıldırım var gibi bir komplonun da sahibiyim. Şu Etik Kurul haberinden anladığım kadarıyla demek ki Aziz içerde Fener dışarda bırakılacak. Kimse de ses etmez buna. Olan Emenike'ye oldu.

G*t olmak pahasına cevabı veriyorum o zaman: Hayır düşmeyecek. (Sağlamasını yapacağız tabi...)



2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yanlış anlamayın da, sizin düşüncenizi zaten bilmiyorum, Fenerbahçe taraftarı takım düşmeyecek ama Aziz Yıldırım devam edecek içerde yatmaya şeklinde bir sonuca razı olamaz. Olmamalıdır.

Haksızlık aynı haksızlık. Dedikodu aynı dedikodu. İftira aynı iftira. Şimdilik adam gibi kanıt sunmadıklarına göre...

Her ne kadar Aziz Yıldırım'ın yönetiminden hoşnut olmayan çok kimse olsa da bu kadar vefasız ve bencil olacagına inanmak istemiyorum taraftarın.

Tabi hatırlatmakta fayda var. TFF kararı ile mahkeme kararları örtüşmek durumunda değil. Bu hafta içinde çıkacak karar da mahkeme nezdinde bir anlam içermeyecektir.

Dediğim gibi aksi sağlam deliller ile somutlaşana kadar herkes masumdur. Hele ki böyle çirkin bir ortamda herkesin birinci olarak sahip çıkması gereken konu bu olmalı....

Son olarak "göt olma pahasına" öngörünüze canı gönülden katılıyorum.

tansel öztürk dedi ki...

bende o komploya sahibim:))ilk gunden beri buyudukçe buyudu aklımda, hedef fenerbahçe değildi aziz yıldırımdı.hedef yok edildi:))fener ligeden düşmez gibi geliyor.